Nastavení PHP na hostingu: Porovnání verzí
Skočit na navigaci
Skočit na vyhledávání
| Řádek 8: | Řádek 8: | ||
*Pokud chcete '''přidat''' nastavení pro složku ''"abc"'', vepište její název do pole ''"Složka"'', vyberte požadovaná nastavení dostupných voleb (verze PHP a další volby) a klikněte na ''"Přidat"''. | *Pokud chcete '''přidat''' nastavení pro složku ''"abc"'', vepište její název do pole ''"Složka"'', vyberte požadovaná nastavení dostupných voleb (verze PHP a další volby) a klikněte na ''"Přidat"''. | ||
*Pokud chcete '''zrušit''' | *Pokud chcete '''zrušit''' nastavení pro stávající složku, klikněte na ''"Zrušit"'' u odpovídající tabulky s přehledem nastavení. | ||
*Chcete-li '''upravit''' nastavení pro stávající složku, klikněte na ''"Upravit"'' u odpovídající tabulky s přehledem nastavení a níže pak můžete provést změny dostupných nastavení. Kliknutím na ''"Uložit"'' změny potvrdíte. | *Chcete-li '''upravit''' nastavení pro stávající složku, klikněte na ''"Upravit"'' u odpovídající tabulky s přehledem nastavení a níže pak můžete provést změny dostupných nastavení. Kliknutím na ''"Uložit"'' změny potvrdíte. | ||
Verze z 30. 8. 2011, 14:03
Na webhostingových programech máte možnost výběru verze a nastavení dalších voleb PHP. Nastavení můžete provést nezávisle pro všechny složky na webhostingu. Aktuální dostupné položky naleznete vždy v administraci hostingu.
Výběr složky
Po přihlášení do administrace vyberte položku "Web" v levém menu a následně klikněte na "Nastavení PHP".
Můžete upravit, zrušit nebo přidat nastavení pro konkrétní složku.
- Pokud chcete přidat nastavení pro složku "abc", vepište její název do pole "Složka", vyberte požadovaná nastavení dostupných voleb (verze PHP a další volby) a klikněte na "Přidat".
- Pokud chcete zrušit nastavení pro stávající složku, klikněte na "Zrušit" u odpovídající tabulky s přehledem nastavení.
- Chcete-li upravit nastavení pro stávající složku, klikněte na "Upravit" u odpovídající tabulky s přehledem nastavení a níže pak můžete provést změny dostupných nastavení. Kliknutím na "Uložit" změny potvrdíte.